#byteaternfågel

Följ gästspelet på Instagram

Fågel

  • 9 november 2019. Klockan 11 och klockan 13.
  • Barn mellan 3 och 5 år.
  • Längd: 35 minuter.
  • Pris: 95 kronor

Upptäck rörelse och ljud i ett landskap med böljande tyger och bris av vingslag. Tillsammans utforskar vi fågelns rörelsevärld!
Fågel är en dansupplevelse för de yngre barnen där dansarna tillsammans med publiken flyger, svävar och kanske står alldeles stilla…

Om föreställningen

Koreografi: KolKo inc.
Dans: Sara Nilsson och Sandra Fredriksson
Scenografi och Kostym: My Zachrisson
Musik: Tobias Ljungkvist
Produktion: KolKo inc.

Fågel är en interaktiv dansupplevelse i gränslandet mellan föreställning och installation. I ett tryggt och spännande scenrum utforskar vi tillsammans fågelns rörelsevärld.

Scenkonstportalen
Föreställningsbild ur Fågel

Om Kolko ink

K O L K O  I N K.  är ett danskollektiv som arbetar med danskonstnärliga och pedagogiska projekt. Föreningen skapades 2009 och drivs idag av Sandra Fredriksson, Sara Johansson och Sara Nilsson. Kollektivet producerar och turnerar sina egna produktioner och projekt genom bidrag, stöd och samarbeten.

Verksamhetens vision är att tillgängliggöra dansen och det fysiska rörelse-uttrycket genom att kombinera fälten dans, koreografi och pedagogik med riktat fokus mot barn och unga. Den konstnärliga idén är att söka och tillvarata redan befintliga rörelser och kompositionella element i en plats, ett tema, en situation eller ett sammanhang. Rörelserna utgör grunden för det koreografiska skapandet.