Medlemsresa: Hot Brown Honey

medlemsresa till Oskarshamn

sex gulklädda kvinnor av olika etnicitet

Foto Dylan Evans

”Make noise!” Vägra vara tyst! Den australiensiska världssuccén kommer till Sverige och Oskarshamns Teaterförening med rå energi, fenomenal publikkontakt och grym girlpower. Med burlesk poesi, dans, komedi och sång håller de publiken i ett varmt järngrepp under hela föreställningen; får dem att höja sina röster, skratta så att de gråter och klappa sin händer så mycket att det gör ont. 

På ett hejdundrande sätt slåss Hot Brown Honey mot makten, krossar förutfattade meningar, skapar eftertanke och peppar till förändring. Den mångfaldigt prisbelönta showen har spelats för utsålda hus världen runt och de hyllas av press och publik. Showen spelas på engelska och rekommenderas från 16 år.

Följ med på en teaterresa till Oskarshamn! Vi utgår från Kalmar och tar oss så småningom till Forum i Oskarshamn. Medlemmar i Byteatern eller annan Riksteaterförening har reducerat biljettpris som oavkortat går till Oskarshamns Teaterförening. Byteatern bjuder på bussresan och lite mingelfika på bussen.


SPELDATUM

17 september   FORUM, OSKARSHAMN

Avresa Kalmar C kl. 17.30
Ankomst Oskarshamn kl. 18.30
Föreställning kl. 19.00
ankomst Kalmar C ca 21.15
Resan gäller endast för Byteaterns medlemmar till rabatterat pris. Läs mer här om hur du blir medlem i föreningen Byteatern och får tillgång till denna resa + mycket mer!


TRAILER


OM FÖRESTÄLLNINGEN

Medverkande: Lisa Fa’alafi, Ofa Fotu, Hope Haami, Crystal Stacey, Elena Wangurra, Busty Beatz
Manus: Kim “Busty Beatz” Bowers och Lisa Fa’alafi
Regi: Lisa Fa’alafi
Musik: Kim “Busty Beatz” Bowers
Producent: Briefs Factory
Kostym: Lisa Fa’alafi och Colleen Sutherland
Koreografi: Lisa Fa’alafi


VILL DU ENGAGERA DIG I EN TEATERFÖRENING?

I Kalmar län finns ideellt arrangerande teaterföreningar. Dessa arrangörer har ofta lång erfarenhet av arrangörsarbete i sina kommuner och arbetar hårt med att scenkonst ska kunna upplevas på andra platser än i våra storstäder. Där är styrelsearbetet en avgörande faktor för att professionell scenkonst ska komma till där just du bor. Just nu riskerar Oskarshamns Teaterförening att läggas ner efter över 80 år i länet. Föreningen vill gärna ha dig som engagerad och driven scenkonstälskare! Gå in på Oskarshamn.riksteatern.se för att anmäla ditt intresse av att sitta med i styrelsen.