fbpx
 
maj
4
fre
Ett dockhem @ Växjö
maj 4 kl. 19:00 – 20:30
sep
10
mån
Bortbytingen @ Karlskrona
sep 10 – sep 14 heldag
sep
17
mån
Hot Brown Honey @ Forum
sep 17 kl. 19:00 – 21:00

”Make noise!” Vägra vara tyst! Den australiensiska världssuccén kommer till Sverige och Oskarshamns Teaterförening med rå energi, fenomenal publikkontakt och grym girlpower. Med burlesk poesi, dans, komedi och sång håller de publiken i ett varmt järngrepp under hela föreställningen; får dem att höja sina röster, skratta så att de gråter och klappa sin händer så mycket att det gör ont. 


På ett hejdundrande sätt slåss Hot Brown Honey mot makten, krossar förutfattade meningar, skapar eftertanke och peppar till förändring. Den mångfaldigt prisbelönta showen har spelats för utsålda hus världen runt och de hyllas av press och publik. Showen spelas på engelska och rekommenderas från 16 år.

Följ med på en teaterresa till Oskarshamn! Vi utgår från Kalmar och tar oss så småningom till Forum i Oskarshamn. Byteatern bjuder på lite mingelfika på bussen. Som medlem på Byteatern har du förtur till bussplatserna – först till kvarn! Medlemmar i Byteatern eller annan Riksteaterförening har även reducerat biljettpris. Anmäl er till julia@byteatern.se!

sep
18
tis
Bortbytingen @ Sölvesborg
sep 18 – sep 19 heldag
sep
22
lör
Bortbytingen @ Markaryd
sep 22 heldag
sep
25
tis
Bortbytingen @ Lessebo
sep 25 – sep 26 heldag
Svärdfisken @ Karlskrona
sep 25 – sep 27 heldag
okt
2
tis
Svärdfisken @ Olofström
okt 2 heldag
okt
3
ons
Bortbytingen @ Torsås
okt 3 heldag
okt
4
tor
Bortbytingen @ Osby
okt 4 – okt 5 heldag