Vi söker Säljare/Turnéläggare

post
Vi söker nu en säljare/turnéläggare till Byteatern Kalmar Länsteater

Om Byteatern Kalmar Länsteater
Du kommer få vara med i utvecklingsarbetet när Byteatern dels får nya lokaler och dels får utökade verksamhetsmedel. De nya lokalerna planeras vara färdiga 2019 och teatern kommer utökas med ett antal nya tjänster. Idag producerar teatern 2-3 nya teaterproduktioner per år och ambitionen är att utöka repertoaren till det dubbla och spela både hemma, på turné och repetera parallellt. Du kommer arbeta på en länsteater med uppdraget att producera professionell scenkonst för alla länsmedborgare med fokus på barn och unga.

Om tjänsten
Som säljare/turnéläggare på Byteatern kommer du att arbeta nära marknadsföraren med både det strategiska och operativa arbetet med att nå ut med teaterns produktioner till publiken. En stor del av arbetet är att turnélägga teaterns barn- och ungdomsföreställningar gentemot grund- och gymnasieskola i teaterns spelområdeskommuner, men även till teaterföreningar och andra arrangörer. Du kommer att vara teaterns ansikte utåt och representera teatern på utbudsdagar och liknande säljtillfällen.

Krav och meriterande
Du som söker bör ha ett intresse för scenkonst i olika former och gärna erfarenhet av att ha turnélagt scenkonst. Du har inblick i hur teater och annan scenkonst arrangeras genom teaterföreningar och skol- och kulturombud i kommuner. Du besitter en förståelse och kunskap om hur offentligt finansierad kultur marknadsförs och säljs även om du kanske inte gjort det själv. Det här är inget för dig med telefonskräck, tvärtom är du en person tycker om att stå inför människor samt är en noggrann person som gillar att organisera, planera och kommunicera. Förutom goda kunskaper i Microsoft Office besitter du gärna grundläggande kunskaper i Adobepaketet.

Du har B-körkort.

Tjänstens omfattning: 100 % tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med frågor om tjänsten till: Mia Carlsson, Teaterchef, mia@byteatern.se 0480-434443
Linus Wileryd, Facklig representant Teaterförbundet, linus@byteatern.se 0480- 43 44 45

Ansökan skickas med e-post senast 2018-02-22 till mia@byteatern.se