#byteatern_drömström

Följ föreställningen på Instagram.

Drömström och Rundlund

Vi leker livet!
Drömström och Rundlund skapar en helt egen värld. Med språket som redskap förändrar de klassrummet och gör det till något helt annat.

I föreställningen Drömström och Rundlund får vi stifta bekantskap med två figurer, Drömström och Rundlund som utforskar livet. De leker livet; det vi gör i livet under den tiden vi är på jorden.

Föreställningen skapar ett poetiskt konstverk av vardagliga saker. Drömström och Rundlund prövar livets alla sidor och känslor.

Martina Montelius föreställning väcker intresse för språk genom lekfull och fantasifull dialog. Hur känns det att ha akvariefiskar som bor i radhus mellan revbenen? Och hur vore det egentligen att fylla år varje dag? Och när kommer skymningen då man får viska brev och värma varandras magar och lukta på mammor och pappor? Telefonen ringer, kakan är blyg men grumliga bräkanden kommer från människobarn i fjärran.

Välkommen till Drömström och Rundlunds värld där allt kan hända.

Ur Barometern:

Om föreställningen

Manus: Martina Montelius
Förlag: Colombine
Regissör: Pelle Öhlund
Scenograf: Camilla Ed
Kostymdesign: Pernilla Lindfors
Rekvisitör/Attributör: AnnKarin Myklebostad
Ljuddesign: Linus Wileryd
Ljudteknik: Ove Karlsson
Ljusdesign: Joakim Engstrand

Kontakta Anne för bokning

Anne Haugaard, säljare och turnéläggare0480-434448 anne@byteatern.se

Foto: Johan Sundell/Illustration: Pernilla Frid

Relaxed performance 19/2 kl 11.00

Föreställningen kl 11.00 är en relaxed performance där publiken erbjuds lite mer frihet än vanligt. Lamporna är tända och dörren är öppen. Det råder en avspänd inställning till rörelser och ljud i lokalen. Du kan komma och gå som du vill under de 45 minuter som föreställningen pågår. Passar inte föreställningen är det bara att gå. Kanske vill ni hänga en stund i foajén och sedan pröva igen?

Den här föreställningen är tänkt för alla men vi hoppas särskilt på att du med autism, kommunikationssvårigheter, intellektuell funktionsnedsättning eller liknande utmaningar kommer.
Ledsagare går gratis. Boka din biljett genom att använda kampanjkoden ”ledsagare” samtidigt som du bokar minst en biljett för ordinarie pris, 95 kronor.

Vi spelar Drömström och Rundlund för lågstadiet men även vuxna har uppskattat föreställningen. Den har en spännande scenografi och föreställningen innehåller uppskattade fysiska tokigheter.

Biljetter bokar du här
https://www.nortic.se/dagny/event/36192

Mer info tillgänglighet hittar du här
https://byteatern.se/om-oss/besok-oss/

19/2 – Pannkakor i kaféet
mellan 10 och 15

Pelle Öhlund, regissör.

”Pjäsen Drömström och Rundlund drar igång en otyglad lust och inspiration i mig. Det börjar ploppa, kittlas och studsa i kroppen samtidigt som jag blir eftertänksam och vemodig. Den är mer än en pjäs. Den är ett konstverk, ett stycke poesi och en clownakt i en salig röra fylld av vildvuxen språkfantasi och tvära kast. En allvarsam trudelutt och komisk galenskap.”

Medverkande skådespelare

Martin Ellborg

Martin Ellborg

Nina Jemth