Information med anledning av Coronaviruset

SIDAN ÄR UPPDATERAD 2021-11-19

Hösten 2021 välkomnar vi publiken tillbaka i huset. Vi följer alltid rådande rekommendationer gällande placering i gradäng och avstånd.

På den här sidan finner du samtlig information om hur vi hanterar coronapandemin.

I händelse av nya begränsningar av antalet i publiken kommer biljetter återköpas. Du erbjuds då plats på annan föreställning när så är möjligt, presentkort eller återbetalning.

Välkommen till Byteatern Kalmar Länsteater i höst! 

Frågor? Kontakta oss på info@byteatern.se eller ring 0480-496940
Vår växel har öppet under kontorstid samt en timme innan föreställning. Vill du komma i kontakt med oss under helgen – skicka ett mejl till info@byteatern.se så hjälper vi dig närmaste vardag.

Information med anledning av förslaget om vaccinationsbevis

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har meddelat att krav på vaccinationsbevis planeras att införas för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från och med den 1 december.

Föreställningarna av Kalasa med Vasa i december omfattas inte av detta då publikantalet är färre. Detta blir därför aktuellt först under 2022 för Byteatern Kalmar Länsteater.

• Vaccinationsbevis kan hämtas med hjälp av e-legitimation på webbplatsen covidbevis.se (länken öppnas i nytt fönster)
• Vaccinationsbevis kan beställas utan e-legitimation med hjälp blankett på E-hälsomyndighetens webbplats (länken öppnas i nytt fönster). Räkna med viss handläggningstid.
• Information om vaccinering finns på 1177.se (länken öppnas i nytt fönster)