Information med anledning av Coronaviruset

SIDAN ÄR UPPDATERAD 2021-06-18

Hösten 2021 välkomnar vi publiken tillbaka i huset. Vi följer rådande rekommendationer gällande placering i gradäng och avstånd.

Det innebär att det just nu från och med måndag 21 juni finns 50 biljetter släppta till Danskjävlar.

I gradängen sitter du antingen själv om du bokat en biljett eller två och två om du bokat fler med ett avstånd om minst en meter till övriga sällskap.

I händelse av ändrade publikrekommendationer kan avståndet tas bort och fler biljetter släppas.

Vi har utfört en noggrann riskanalys och tagit fram en plan för hur vi skall kunna ge er ett tryggt besök hos oss. Er trygghet är det viktigaste för oss.  Vi har även infört generösa ombokningsregler samt tydliga rutiner för publikflödet före och efter föreställningen. På den här sidan finner du samtlig information om hur vi hanterar coronapandemin. Tveka inte att höra av dig om du har någon ytterligare fråga som inte täcks in nedan.  

  

DET HÄR GÖR VI FÖR ATT FÖRHINDRA SMITTSPRIDNING:

  • Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att vi släpper 50 biljetter till varje föreställning av Danskjävlar.
  • Vid insläpp ser vi till att det inte blir trängsel genom att släppa in publiken direkt från entré till salong i grupper om max 10 personer. Vid insläpp får du också veta vilket bord som är din anvisade plats i pausen. 
  • Samma princip gäller efter föreställningen vid utsläpp. Sitt kvar och vänta på anvisningar från publikvärd.  
  • Publik väntar utomhus på att tas in i huset av publikvärd.  
  • I salongen sitter varje sällskap om två  på ett avstånd om minst 1 meter till övrig publik.
  • Goda möjligheter att tvätta och sprita händerna finns i våra foajéer 
  • Om du uppvisar sjukdomssymtom i anslutning till föreställningen finns det möjlighet till ombokning fram till 1 h innan föreställning. Om ombokning inte är möjlig ersätts du med motsvarande summa i presentkort hos Byteatern. Obs! Detta gäller bara de föreställningar där Byteatern Kalmar Länsteater är arrangör.
  • Beställd mat till paus kan tyvärr inte återköpas.
  • Om någon medverkande i föreställningen uppvisar sjukdomssymtom kommer föreställningen att ställas in. I detta fall återbetalas biljetten. Notera att inställning kan ske på kort varsel. Uppdatera dig gärna innan föreställningen på vår hemsida och våra sociala medier. 

 

Kom i god tid, håll avstånd, tvätta händerna, följ våra publikvärdars anvisningar på plats – och stanna hemma om du har symptom eller tillhör riskgrupp.

Välkommen till Byteatern Kalmar Länsteater i höst! 

Kontakta oss på info@byteatern.se eller ring 0480-496940

I händelse av nya begränsningar av antalet i publiken kommer biljetter återköpas. Du erbjuds då plats på annan föreställning när så är möjligt, presentkort eller återbetalning.