Information med anledning av Coronaviruset

SIDAN ÄR UPPDATERAD 2021-09-13

Hösten 2021 välkomnar vi publiken tillbaka i huset. Vi följer rådande rekommendationer gällande placering i gradäng och avstånd.

På den här sidan finner du samtlig
information om hur vi hanterar coronapandemin. Tveka inte att höra av
dig om du har någon ytterligare fråga som inte täcks in nedan.

-> Till och med föreställningen av Danskjävlar 25 september sitter ni två och två i gradängen. Boka ej singelplats bredvid befintlig bokning utan välj en av två lediga grupperade platser.

-> Från och med föreställningen av Danskjävlar 30 september spelar vi för full gradäng. Det innebär att sällskap inte längre sitter med två lediga stolar till nästa sällskap. Alla 189 platser går att boka. 

-> Beställd mat till paus kan tyvärr inte återköpas. 

Välkommen till Byteatern Kalmar Länsteater i höst! 

DET HÄR GÖR VI FÖR ATT FÖRHINDRA SMITTSPRIDNING:

-> Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

-> Goda möjligheter att tvätta och sprita händerna finns i våra foajéer

 

DETTA GÄLLER TOM FÖRESTÄLLNINGEN DANSKJÄVLAR 25/9 2021

-> Vid insläpp får du veta vilket bord som är din anvisade plats i pausen. 

  • I salongen sitter varje sällskap om två  på ett avstånd om minst 1 meter till övrig publik.
  • Om du uppvisar sjukdomssymtom i anslutning till föreställningen finns det möjlighet till ombokning fram till 1 h innan föreställning. Om ombokning inte är möjlig ersätts du med motsvarande summa i presentkort hos Byteatern. Obs! Detta gäller bara de föreställningar där Byteatern Kalmar Länsteater är arrangör.
  • Om någon medverkande i föreställningen uppvisar sjukdomssymtom kommer föreställningen att ställas in. I detta fall återbetalas biljetten. Notera att inställning kan ske på kort varsel. Uppdatera dig gärna innan föreställningen på vår hemsida och våra sociala medier. 

 

 

Kontakta oss på info@byteatern.se eller ring 0480-496940
Vår växel har öppet under kontorstid samt en timme innan föreställning. Vill du omboka biljett pga sjukdomssymptom en lördag, skicka ett mejl till info@byteatern.se så hjälper vi dig närmaste vardag.

I händelse av nya begränsningar av antalet i publiken kommer biljetter återköpas. Du erbjuds då plats på annan föreställning när så är möjligt, presentkort eller återbetalning.