Vi söker säljare/turnéläggare

Vi söker en säljare/turnéläggare till Byteatern Kalmar Länsteater

Om Byteatern Kalmar Länsteater

Byteatern Kalmar Länsteater är en ideell förening som sedan 1992 har uppdrag att vara länsteater i Region Kalmar län. Vi är en producerande teater med en hel teaterfabrik i vårt moderna scenkonsthus bakom Linnéuniversitetet i Kalmar hamn.

Byteatern Kalmar Länsteater spelar för alla målgrupper i Kalmar län med särskilt fokus på barn och unga. En stor del av vår verksamhet är föreställningar som turnerar i skolor. Vi har också ett dansfrämjande uppdrag, tar emot nationella och internationella dansföreställningar och bedriver teaterpedagogisk verksamhet.

Teatern är en kreativ arbetsplats med drygt 20 anställda plus frilansande personal och fyra till fem premiärer varje år. Verksamheten regleras av såväl föreningen Byteatern Kalmar Länsteaters stadgar som uppdraget från Region Kalmar län. Läs gärna mer om teatern på www.byteatern.se

 

Om tjänsten

Som säljare på Byteatern Kalmar Länsteater jobbar du nära marknadsförare och producent med det säljstrategiska arbetet av teaterns föreställningar och pedagogiska program. Vi är en liten avdelning som hjälps åt och vill lyckas med att nå ännu fler av länets invånare.

Du ansvarar för teaterns övergripande turnéläggning, både vad gäller försäljning och planering. Du deltar i nätverk och ansvarar för teaterns delaktighet på utbudsdagar. Du skriver avtal med kunder och ansvarar för kundregister. Att ha goda kundrelationer är en förutsättning för arbetet. Du uttrycker dig välformulerat och tydligt både muntligt och skriftligt och anpassar din kommunikation till situation och mottagare. Du har lätt att tala inför en stor grupp. Du är resultatdriven, social, prestigelös, samarbetsvillig och anpassar med lätthet arbetssätt efter förändrade förutsättningar.

Arbete på kvällar och helger förekommer.Krav och meriterande

Du har erfarenhet av försäljning och säljstrategiskt arbete.

Du har ett stort kulturintresse och uppskattar scenkonst.

Du har B-körkort.

Erfarenhet inom projektledning är meriterande. 

Det är en fördel att ha utbildning inom marknadsföring.

Tjänstens omfattning: 100 % tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med frågor om tjänsten till: Linda Stenberg, Verkställande teaterchef, linda@byteatern.se. 0480-434443

Johan Ottosson, Facklig representant Fackförbundet scen och film. johan@byteatern.se. 0480-434455

På grund av semester besvaras eventuella frågor i första hand via mejl. Önskar du ställa frågor via telefon ber vi att du gör det efter 8 augusti.

Ansökan skickas med e-post senast 14 augusti 2022 till linda@byteatern.se

I och med att du skickar in ansökan godkänner du att dina personuppgifter hanteras av en rekryteringsgrupp internt på Byteatern Kalmar Länsteater. Om du inte vill att vi hanterar dina personuppgifter, kontakta oss innan ansökan skickas in.

Vi söker teatersnickare/smed

Vi söker snickare/smed på Byteatern Kalmar Länsteater för ett tidsbestämt vikariat.

Om Byteatern Kalmar Länsteater

Du kommer att arbeta på en länsteater med uppdraget att producera professionell scenkonst för såväl barn och unga som vuxna med fokus på Kalmar län som spelområde.

Om tjänsten

Som teaterns snickare och smed är du inblandad i samtliga produktioner från början till slut. Du tillverkar alla scenografier och viss rekvisita och bidrar med ditt kunnande under hela produktionsprocessen för att förverkliga scenografernas konstnärliga idéer till färdiga funktionsdugliga och säkra scenografier. Mer eller mindre alla produktioner är turnerande vilket innebär att föreställningarna ska anpassas efter fastställda turnéförutsättningar.

Kompetens

Vi ser att du har arbetat i dekorverkstad samt har erfarenhet av finsnickeri, konstruktion, materialkännedom och hållfasthet.
Du är väl förtrogen med all verkstadsutrustning och maskiner.
Du har kunskap om säkerhet både i det egna arbetet och för färdigställd produkt.

Du har B-körkort.

Meriterande

Det är en fördel att ha yrkeserfarenhet av scenkonst i allmänhet och av turnerande scenkonst i synnerhet.
Det är en fördel att ha utbildning och erfarenhet inom svets och smide.
Det är önskvärt att kunna arbeta med Sketchup eller andra 3D-ritprogram.

Som person är du strukturerad och kan planera arbetet utifrån givna ramar. Du är en lyssnande och prestigelös person som har lätt för att samarbeta.

Tjänstens omfattning:

Vikariat under perioden 2022-11-01 – 2023-11-08. Heltid 40 timmar/veckan eller enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta: Måns Winge, teknisk chef. mans@byteatern.se 0480-434446 Facklig representant scen&film, Johan Ottosson, johan@byteatern.se, 0480-434455

Pga semester besvaras ev frågor efter den 8e augusti

Ansökan skickas med e-post senast 2022-08-14 till mans@byteatern.se